Una àmplia representació de directius, tècnics i jugadors de la Pirinaica han estat presents avui al al vespre a l'Ajuntament de Manresa on han sestat rebuts pel nou alcalde, Marc Aloy, i el regidor d'esports, Toni Massegú, a la sala de plens. El motiu, el festeig de l'ascens de les dues primeres plantilles de l'entitat (sèniors), a Segona i Tercera Catalana, respectivament, una fita sens dubte històrica per al club.

A la gent del primer equip s'hi han afegit membres dels conjunts aleví i cadet que, quan es donar per acabades les competicions, el mes de març, anaven classificats en primera posició en les seves respectives categories. En aquest cas, però, sense el premi de l'ascens, doncs la Federació Catalana de futbol així ho va determinar per a tot el futbol base. Van estar acompanyada pel delegat i directiu de la Federació Catalana a Manresa, Esteve Olivella.

El primer equip de la Pirinaica va acabar en primera posició al grup 7 de Tercera Catalana, empatat a punts amb l'Avià quan es va suspendre les lligues pel coronavirus. La Pirinaica B estava classificat en primer lloc al grup 2 de Quarta Catalana però en aquest cas, per un procès de correcció, va ser avançat pel conjunt de l'Estación de Sallent, que tenia un partit menys jugat. Per això, el filial ha hagut d'esperar una vacant a Tercera Catalana per aconseguir una plaça. Això s'ha fet oficial aquesta mateixa setmana.

Després de la visita a l'Ajuntament, els equips de la Pirinaica han continuat amb la celebració hi ho han fet amb una cercavila pels carrers de la Barriada Mion, seguint els protocols de seguretat establerts. Aquest passa carrers ha finalitzat al camp de futbol.