Després de més de tres mesos sense curses, aquest cap de setmana es va reprendre el Campionat d'Espanya de motocròs, a les categories Elit MX1, Elit MX2 i MX125, al circuit Motorland d'Alcanyís, però sense públic.

En MX 125, el pilot de Balsareny Gerard Farrés, del Moto Club Baix Berguedà, amb Gas-Gas, va repetir victòria (també s'havia imposat a la primera prova celebrada a Talavera de la Reina abans del confinament). Farrés es va imposar amb claredat, va dominar els entrenaments i va aconseguir el triomf a les dues curses; és líder destacat d'aquesta categoria.

En Elit MX1, el manresà Lluís Riera (Yamah) fou 14è, després d'ocupar el 9è i el 16è, respectivament. En Elit MX2, el calderí Oriol Casas (KTM), del Moto Club Moianès, fou 8è, amb un 12è i un 5è lloc. Simeó Ubach (Husqvarna) del MC Baix Berguedà, va acabar 14è i el seu germà Salvador, també amb Husqvarna, fou 18è. Gerard Comellas (Gas-Gas), de Santa Maria d'Oló, del MC Baix Berguedà, va finalitzar 28è.

La classificació general provisional a la categoria Elit MX1 és dominada per Nil Arcarons amb 128 punts, mentre que el manresà Lluís Riera és catorzè amb 42 punts. En Elit MX2 el líder és Rubén Fernández amb 134 punts, Oriol Casas és quart amb 98 punts, Simeó Ubach sisè amb 74 punts i Salvador Ubach és a la 16a posició amb 33 punts.

A la categoria MX125, ple total del balsarenyenc Guillem Farrés, líder amb 100 punts, tenint en compte les victòries a les quatre curses disputades. És seguit per David Braceras amb 73 punts.

Les properes curses es disputaran al circuit de Montearagón de Toledo, l'11 i 12 de juliol.