La Federació Catalana de Futbol va aprovar, en la seva junta directiva, el pagament anticipat de 334.500 euros corresponents al decret de drets audiovisuals com a mesura de suport i ajuda els diferents equips afectats per la crisi del coronavirus.

La federació avança el 75% de l'import de la contribució solidària, tot i que matisa que no ha rebut íntegrament la quantitat procedent de la Federació Espanyola de Futbol, la catalana anticipa el pagament de la subvenció com a mesura de suport i d'ajuda als clubs en el context actual. La resta, fins arribar a la xifra total prevista de 446.000 euros, s'efectuarà quan pagui la federació estatal.

En futbol, l'Igualada ha de rebre 10.500 euros per l'equip a Primera Nacional; ja en futbol sala, els equips de Segona B, el Manresa FS i el Sala 5 Martorell, han de cobrar 9.000 euros. Els manresans també n'han de cobrar 3.500, juntament amb el Futsal Vicentí, per l'equip a Nacional Juvenil; finalment, quatre equips de Tercera Divisió, el Santpedor, Construccions 360, el Solsona Trepovi, l'Esparreguera i l'Olesa hauran de cobrar 3.000 euros. Amb aquests diners hauran de pal·liar la manca d'ingressos derivada de l'aturada de les competicions.