El davanter xilè Arturo Vidal ha assumit que la lliga "no" depèn d'ells, però ha aclarit en declaracions a la televisió, que "seguiran lluitant fins al final i, si no s'aconsegueix, arribar en les millors condicions a la Champions ".

Vidal ha estat l'autor de l'únic gol del Barcelona davant un Reial Valladolid que, segons ha reconegut el jugador, "ha jugat bé" i Ter Stegen ha hagut de "tornar a ajudar" el seu equip amb algunes intervencions que han impedit puntar al rival i assegurar la victòria per al conjunt blaugrana.

Segons ha explicat, "el partit no ha estat fàcil, a causa de la temperatura" i, en aquest sentit, ha admès que els ha costat "entrar" a la segona meitat, cosa que ha permès al Reial Valladolid controlar el joc, per aquest motiu considera que han de "millorar" de cara als partits finals de lliga i a la Lliga de Campions.

Set gols al seu haver són "un bon rendiment" però, sobretot, "si serveixen per aconseguir el triomf", com ha passat avui dissabte a Valladolid, i permetre al seu equip seguir en la lluita pel títol de lliga fins a l'últim moment, de manera que espera "seguir aportant".