A banda de la destacada actuació del balsarenyenc Guillem Farrés (Gas Gas), guanyador en la categoria MX125 a Montearagón, a Toledo, en Elit MX1, el manresà Lluís Riera amb Yamaha, fou 10è, després d'ocupar el 10è i el 12è lloc, respectivament.

A la categoria Elit MX2, a més a més delcinquè i tercer llocs del bagenc Simeó Ubach (Husqvarna), el calderí Oriol Casas, del Moto Club Moianès, amb KTM, sortia molt ràpid a la primera mànega guanyant el Holeshot REDD Michelin de la categoria, acabant en tercera posició; a la segona mànega fou quart, sent tercer de la combinada que li donava el podi. Gerard Comellas, de Santa Maria d'Oló, del MC Baix Berguedà, i amb Gas-Gas, aconseguia els seus primers punts amb una dinovena posició final.

La classificació general provisional, a la categoria Elit MX2, és liderada per Ruben Fernández amb 184 punts; Oriol Casas és tercer amb 137 punts, Simeó Ubach cinquè amb 110 punts, Salvador Ubach és 20è amb 34 punts i Gerard Comellas amb 7 punts ocupa el lloc 33è. En MX125, Guillem farrés és el líder destacat.