Sembla que a les dificultats ja existents, sobretot en l'apartat econòmic, que ha d'afrontar el Barça per aconseguir el fitxatge de Lautaro Martínez se n'hi van afegint altres d'importants. El futbolista argentí, que ja ha comunicat al seu club, l'Inter, el seu desig de sortir aquest estiu, és objecte de desig des de fa mesos de l'entitat blaugrana, que de moment no ha estat capaç de convèncer el club neroazzurro amb cap de les seves propostes.

De fet, el president Bartomeu va confirmar fa uns que ara mateix les negociacions estan "parades". Doncs bé, sembla que un altre equip important com és el Manchester City que dirigeix ??Pep Guardiola estaria molt interessat en aconseguir l'arribada de l'argentí com a relleu natural de Sergio Agüero, lesionat de gravetat fa un parell de setmanes.

Segons anuncia 'Sky Sport', el City és coneixedor dels problemes econòmics de l'Barça i sap que en aquest sentit va per davant del club barceloní, que difícilment podrà assumir la seva arribada si no ven abans algun dels seus actius.