Tal com s'esperava, la junta electoral va validar ahir la candidatura de Ruth Guerrero a les eleccions a la presidència del CE Manresa com l'única presentada. Comunicada també a la Federació Catalana, i d'acord amb els estatuts, la llista de Guerrero serà junta provisional fins dissabte, quan es constituirà junta directiva de facto per als propers sis anys.

Cal recordar que dissabte va finalitzar el termini de presentació de candidatures i només es va fer efectiva la que encapçala Ruth Guerrero, la que ha estat presidenta de la gestora els darrers mesos. Ella té precisament a la seva llista la resta de components de la junta provisional: Pere Arévalo, Txema Pulido, Francesc Sòria, José Luis Pérez, Manel Villaplana i David Luis. Si, com s'espera, aquesta candidatura és reconeguda per la junta electoral (dimarts 21 de juliol), Ruth Guerrero quedarà directament proclamada presidenta de l'entitat.

Això és així perquè ni José Luis Correa ni Ramon Llorente, dos socis que havien sospesat la possibilitat de presentar-se, al final es van desdir de voler dirigir el CE Manresa i no van tirar endavant les seves candidatures.