El tècnic barcelonista Quique Setién ha assegurat aquest dissabte, en la vigília de l'últim partit de lliga, que "en absolut" se sent assenyalat per les declaracions de Leo Messi sobre la situació de l'equip ni tampoc "en cap moment" ha tingut la sensació de voler abandonar el seu càrrec.

En acabar el partit contra l'Osasuna, després de certificar l'adéu al títol, Messi va assegurar que de no canviar la dinàmica, el Barça tampoc tindria opcions de guanyar la Champions, l'única competició a la qual opta aquesta temporada.

"Si em sento assenyalat per aquestes declaracions? En absolut. Tots en un moment determinat diem coses que de vegades s'interpreten malament... Són situacions que es viuen quotidianament en moments importants com els que estem, vivint de frustració, però no li dono importància", ha dit.

El càntabre vol extreure un missatge positiu: "És el que estem absolutament conscienciats en què volem arribar a la final (de la Champions) i guanyar-la. Tots necessitem un descans, netejar la nostra ment, transformar-nos i convertir-nos en l'equip que hem estat sempre. Cal pensar en el que ens espera".

Ha insistit en el seu discurs que no viu d'esquena a la realitat i que ningú el convencerà que des que es va fer càrrec de l'equip "tot ha estat un desastre", perquè s'han fet "coses bé" i les vol rescatar "de cara el futur".

Diu que amb Messi està d'acord en unes coses i en altres no. "És veritat, i té raó, que si juguem tan malament com ho hem fet en alguns partits no ens donarà per guanyar res, però també hem tingut bons moments, que ens poden donar per guanyar. Tots som conscients que hem de ser més fiables i consistents, si aconseguim jugar com davant el Vila-real, segur que ens donarà per guanyar la Champions, segur", ha insistit.

Preguntat sobre si se sent decebut davant els obstacles que s'ha trobat des de la seva arribada al Barça, Setién ha recordat que el dia que va arribar va dir que anava a gaudir de l'experiència fins a l'últim dia.

"Sabia que les coses no anaven a ser fàcils, perquè en aquesta professió has d'assumir riscos i circumstàncies. Continuo gaudint de la meva estada al Barcelona, m'agradaria ser una mica feliç, però sempre he entès el procés del joc i, siguis on siguis, la derrota és una opció a la qual cal sobreposar-se a l'entorn mediàtic del futbol. En cap moment he tingut la sensació de voler marxar, de veritat", ha insistit.

Setién ha confirmat que es va reunir ahir divendres amb el president, Josep Maria Bartomeu. "La inquietud per millorar hi és, és evident, tractem de buscar solucions i que les coses canviïn. I d'això va constar la reunió: tractar de preparar el futur, de centrar-nos en el partit de demà i a la Champions, d'unir esforços i d'assumir la responsabilitat que tenim cada un per no haver guanyat el campionat", ha insistit.

Després de fer sis mesos al davant de l'equip, Setién va comentar que quan arriba a un equip sempre pensa que es quedarà tota la vida. "Segueixo sent feliç i estic tremendament satisfet de tenir aquesta oportunitat", ha comentat.