El Barcelona ha tancat la seva participació a LaLiga amb una golejada sobre l'Alabès (0-5) en la qual han marcar Luis Suárez, Nelson Semedo, Ansu Fati i Lionel Messi per partida doble, amb la finalitat de culminar el curs amb tres punts enfront d'un equip que no es jugava res.

El quadre blaugrana ha encarrilat el xoc en la primera part amb Ansu Fati als 24 minuts després de rematar dins de l'àrea petita una assistència de Messi. Després, en el 34, l'argentí ha culminat un contraatac per dur a terme el 0-2 i en el 44 Luis Suárez, de cap, ha marcat el 0-3.

15

EN IMATGES | Alabès - Barça

En la segona part, Semedo ha aprofitat una assistència de Riqui Puig per pujar el 0-4 al marcador i Messi, de nou, als 75 minuts, ha tancat el compte amb una rematada al bot a centre de Jordi Alba.Fitxa tècnica

DEPORTIVO ALAVÉS: Roberto; Martín, Laguardia (Tachi, min.46), Magallán, Marín; Édgar, Camarasa (Abdallahi, min.65), Manu García (Fejsa, min.59), Burke (Rioja, min.46); Joselu i Lucas Pérez (Pons, min.46).

FC BARCELONA: Neto; Sergi Roberto, Araujo, Lenglet (Semedo, min.50), Alba; Vidal, Busquets (De Jong, min.59), Riqui Puig; Ansu Fati (Braithwaite, min.78), Luis Suárez i Messi.