L'habitual torneig de vòlei platja que cada estiu es fa a Manresa ha arribat a la catorzena edició, segurament la més especial de totes a causa de la normativa que calia seguir per lluitar contra el coronavirus. Els organitzadors, del Vòlei Manresa (nova denominació del Vòlei6) i de l'Ajuntament, han quedat satisfets del resultat i de comportament, tant pel que fa als equips participants com als espectadors.

Així, hi va haver 25 equips, menys que en d'altres torneigs, ja que les jornades també van ser només quatre, en lloc de les set habituals. Catorze conjunts van participar en la categoria vermella, més amateur, i onze en la blava, d'elit. Es va mirar que no es barregessin gaires equips el mateix dia a la plaça Major, que cada formació entrés i sortís pel mateix lloc del practicable i que es netegessin convenientment les pilotes cada vegada que sortien a fora. En la categoria vermella, la victòria va correspondre a Catxalotes+infiltrat, que va superar a la final Bolei de Drac. En el torneig blau, triomf de Medio Pato de Plasta, que va vèncer a l'equip «A tope!»

El torneig també va servir perquè la formació manresana, el Vòlei Manresa, presentés les equipacions de cara als partits de la propera temporada.