Els quatre equips de casa nostra que la temporada que ve participaran a la Lliga EBA, el Tenea CB Esparreguera, el Monbus CB Igualada, el CB Martorell i el CB Artés, ha estat enquadrats en un macrogrup de 34 equips, del qual s'espera que en surtin tres divisions, per competir la temporada vinent en la quarta categoria del bàsquet estatal.

D'aquesta manera, a part dels quatre equips de casa nostra, la resta són catalans, aragonesos i balears. Del primer tipus hi ha el Mataró, el Quart, el Salou, el Maristes Ademar, l'UE Mataró, el Valls, el Vic, el Roser, l'AE Badalonès, el Barberà, el Castelldefels, el Sese, el JAC Sants, el Mollet, el Martinenc, el Granollers, el Lliçà d'Amunt, el Sant Cugat Negre, el Joventut, l'Alpicat i el Sol Gironès Bisbal, un total de 25. Dels nou restants, n'hi ha cinc d'aragonesos, El Olivar, l'Alfidén, l'Almozara, el Moncayo i l'EM El Olivar, i quatre de balears, el Calvià, el Consell Air Europa, el Sant Antoni Eivissa i el Pinta Es Castell, que se suposa que es repartiran equitativament en els tres subgrups. En total, la lliga EBA tindrà 128 equips.

La federació també va determinar els divuit equips amb plaça federativa a la LEB Or, a l'espera de què passa amb el CBC Valladolid i el Gipuzkoa Basket en l'assemblea de l'ACB que s'ha de fer demà. La LEB Plata tindrà dos grups, Est i Oest, i la Lliga Femenina, amb la presència del Cadí la Seu, setze conjunts, com estava previst