El surienc David Gallego, de 48 anys, serà el nou entrenador de l'Sporting de Gijón la temporada vinent, després que el conjunt asturià decidís no continuar amb el serbi Miroslav Djukic a la banqueta. Serà la primera experiència de Gallego a la banqueta després de ser destituït per l'Espanyol l'octubre passat, després d'una derrota contra el Mallorca.

Aquesta contractació pot provocar que Gallego s'enfronti a l'equip amb el qual va començar la temporada passada, ja que l'Espanyol, finalment, no va sobreviure a la corrua d'entrenadors que van rellevar Gallego (Machín, Abelardo i Rufete) i va acabar perdent la categoria. A Gijón, l'aspiració serà retornar el club, composat per joves jugadors, a la màxima categoria. Segurament, l'experiència positiva del bagenc en les categories inferiors de l'Espanyol ha provocat aquesta aposta per part de la directiva asturiana.

Gallego arriba a Gijón acompanyat de Toni Clavero, exresponsable de l'àrea condicional i de l'sports science espanyolista, i d'Eduardo Domínguez, que serà el nou preparador físic de l'Sporting. Avui, a les dotze del migdia, serà la presentació a la sala de premsa del Molinón, de manera telemàtica.