L'Sporting de Gijón va fer públic ahir que ha escollit el surienc David Gallego per dirigir la formació asturiana la temporada que ve. Gallego entra en el lloc del serbi Miroslav Djukic, que va arribar a mitja temporada passada per salvar l'equip, i ho va aconseguir, però que ha finalitzat el curs amb males actuacions.

Gallego torna, d'aquesta manera, a les banquetes després de la seva destitució, el mes d'octubre passat, de l'Espanyol, amb el qual va signar un nefast inici a la lliga. De tota manera, els blanc-i-blaus no ho van fer gaire millor sense ell i van acabar baixant a la Lliga SmartBank. Ara, els seus camins es poden tornar a trobar, però com a adversari.

El bagenc, que serà presentat de manera telemàtica avui a la sala de premsa del Molinón, arribarà a Astúries acompanyat pel segon tècnic Toni Clavero i pel preparador físic Eduardo Domínguez. Els seus èxits amb el futbol de formació espanyolista el porten ara a una entitat que, històricament, també ha donat molta importància a la base.