L'Espanyol B, que té a les seves files la davantera manresana Andrea Martínez, va certificar ahir el seu ascens a la Segona Divisió de futbol femení (també anomenada Repte Iberdrola) al derrotar per 2-1 al CD Monte, en un partit disputat a la Ciutat del Futbol de Las Rozas a Madrid). El filial blanc i blau va ser superior al CD Monte durant gran part de l'enfrontament. Es va avançar en el minut 5, amb un gran gol de Lídia Rubio, i va celebrar el 2-0 poc després, quan Ana Hernández va executar de manera brillant una falta directa (min 11). L'Espanyol B, que dirigeix Óscar Cobacho, va tractar de gestionar la seva renda en la segona part però això li va donar al CD Monte l'oportunitat de retallar el desavantatge en el minut 82, amb un penal anotat per Pilar Mena.

En aquesta categoria també hi ha diverses jugadores de casa nostra repartides en diferents equips d'àmbit estatal: Nerea Valeriano (Osasuna), Laura Martínez (Saragossa) i Jana Fernández (Barça B), tot i que aquesta també té aparicions en el primer equip blaugrana.