Un històric del futbol de Primera Divisió els anys 60 i 70, el Sabadell, tornarà al futbol professional la propera temporada. Anit, en el partit decisiu per l'ascens es va imposar amb tot mereixement al Barça B per 1 a 2.

La primera part va acabar 1 a 0 a favor del Barça B, malgrat un destacat domini del Sabadell, equip que va disposar de les millors ocasions de gol. Ja al minut 8, Edgar no va poder aprofitar una bona acció, que va aturar el porter blaugrana Iñaki Peña. Poc després, els arlequinats van reclamar un penal. Al minut 24, Iñaki Peña va tornar a ser protagonista desviant un xut potent de Néstor. Al minut, Óscar Rubio va fregar el pal. I el que sol passar en el futbol, després de tant perdonar, el Sabadell va encaixar un gol desafortunat, al minut 37, anotat per Monchu de falta directa.

A la represa, el Sabadell no va tardar a fer l'empat, obra d'Aleix Coch al minut 47. Amb l'1 a 1 va igualar-se força el joc amb un pas endavant dels blaugrana. Tot i això, ni uns ni altres tenien encert. Això fins que al minut 73 Néstor amb una gran definició va anotar l'1 a 2 definitiu per al Sabadell.

Per la seva part, el Cornellà es va quedar sense el premi de l'ascens en caure en el seu plau-off,a Màlaga, davant el Castelló per 1 a 0.