Els quatre equips de les nostres comarques que jugaven la temporada passada, i seguiran fent-ho aquesta, en la Primera femenina coneixen des d'ahir el camí que hauran d'afrontar ja que la Federació Catalana va fer-ne públic el calendari. El grup 1 tindrà aquesta temporada dos equips més, un total de divuit, amb la qual cosa es disputaran 34 jornades.

La competició ha de començar el cap de setmana del 4 d'octubre en què l'únic dels nostres equips que jugarà a casa serà el Gimnàstic de Manresa. Les escapulades s'enfrontaran al Sant Cugat. Els altres tres conjunts jugaran a fora. Així, el Solsona ho farà a Sant Vicenç dels Horts contra l'AE Sant Vicenç, el Martorell jugarà al camp del Ribes i el Sallent ho farà al de l'Hospitalet. El calendari complet el podeu trobar AQUÍ.

Tots quatre equips van haver d'aturar la competició el març passat quan estaven lluitant per evitar el descens. El Martorell era dotzè, el Solsona, tretzè, el Gimnàstic, catorzè i el Sallent, quinzè, de setze equips. Només el Sitges estava situat a sota.