Una gran actuació personal del gabonès Pierre-Emerick Aubameyang va donar a l'Arsenal el títol de Copa després d'un partit en què va haver de remuntar (2-1). El nord-americà Pulisic va avançar el Chelsea molt aviat, en rematar una deixada de Giroud. Però Aubameyang va crear l'empat en guanyar l'esquena d'Azpilicueta i forçar el penal del navarrès, que ell mateix va transformar.

A la segona part, després d'una arrencada de Ballerín i una passada de Pépé, el mateix Aubameyang va trencar el maluc a Zouma i va batre amb una picada de pilota Caballero, que rellevava l'apartat Kepa. Sis minuts després, a més, el col·legiat expulsava Kovacic i, a sobre, Pedro es va lesionar a l'espatlla dreta en el descompte.