Vicente Moreno, que aquesta darrera temporada ha dirigit el Mallorca, s'ha convertit en entrenador de l'Espanyol per a les tres pròximes campanyes (fins al 30 de juny de 2023), segons ha comunicat avui dimarts l'entitat blanc i blava mitjançant un comunicat.

El nou entrenador blanc i blau serà presentat demà dimecres a les 14 h, a l'Auditori Joan Segura Palomares del RCDE Stadium.

El principal escull per concretar l'operació ha estat la clàusula de rescissió que tenia l'ara extècnic del Mallorca, xifrada en un milió d'euros. El club català, després de setmanes de llargues negociacions, ha arribat a un acord amb l'entitat balear per pagar part d'aquesta quantitat.

El preparador valencià té el perfil que busca l'Espanyol, amb l'objectiu és tornar a Primera Divisió com més aviat millor després de quedar últim de la classificació en la temporada 2019-20. Vicente Moreno, amb el Mallorca, va aconseguir ascendir a la màxima categoria des de Segona divisió B en dues temporades.

A més, l'actual entrenador blanc i blau també va aconseguir, en la temporada 2014-15, pujar amb el Nàstic de Tarragona de Segona B a Segona. És un especialista en ascensos que intentarà mantenir aquesta dinàmica a les files periquites.

L'arribada del nou preparador desbloqueja la planificació de la plantilla de la propera temporada. Fins ara, molts dels moviments, així com la planificació de la pretemporada, estaven supeditats a l'aprovació de Vicente Moreno com a responsable de la banqueta