Una àmplia representació de nedadors i triatletes de casa nostra va participar en la prova que donava el tret de sortida a la Copa Costa Brava de natació en aigües obertes, després de l'aturada de competicions per la pandèmia del coronavirus.

Un total de 169 nedadors van participar en les curses organitzades per SwimNoLimits amb dues distàncies programades, la de 5 km amb sortida a Cala Farella (Llançà) i la de 2,5 km amb sortida a la platja de Sota s'Arenella al Port de la Selva) amb arribada en ambdós recorreguts a la platja del Port del Port de la Selva, en plena Costa Brava. En la prova dels 5 km es van llançar a l'aigua 69 nedadors (28 dones i 41 homes). En la categoria femenina s'imposà la nedadora manresana Queralt Velasco, del CN Terrassa, amb un temps d'1h 03' 19'', seguida d'Ainhoa Benavente, del NC Torelló, amb 1h 10' 44'', i de Mireia Gómez, del Swimemotions, en tercer lloc,1h 11' 44''. En categoria masculina el tres primers van ser Lemmens Tuur (HZS Hasselt de Bèlgica) amb 57' 58'', Gerard Roura (GEiEG) amb 1h 00' 55'' i Sergi Lleó (CN Figueres) amb 1h 02' 57''. En màster 30, Fabian Brito (Club Cube Manresa), primer màster 30 (1h 17' 22'')

En la distància de 2,5 km, també del Club Cube Manresa, Xevi Llobet va aconseguir la segona posició absoluta masculina (35' 52''), i Alba Casasayas, la segona femenina (39' 52''); Jaume Membrive va ser primer màster 50 (45' 30''), Guille Susin (47' 02''), segon màster 50, Carles Prat, tercer màster 50 (47' 16'') i Lluís Barnaus, segon màster 60 (48' 46'').