Dels colors blau i grana al vermell fosc imperial. Aquest és el canvi a la samarreta que vestirà a partir d'ara el santfruitosenc Jan Oliveras després de deslligar-se del Barça i haver arribat a un acord amb l'AS Roma italià.

Jugador esquerrà, i amb 16 anys acabats de fer, Oliveras provarà sort en el futbol italià aprofitant una sucosa oferta econòmica, però també esportiva. Oliveras ha tingut moltes ofertes aquest estui. Primer semblava que la seva destinació podria ser el Milan, però al final, l'AS Roma ha estat qui ha mostrat més interès i ha presentat unes millors condicions, no només econòmiques sinó també esportives. El director esportiu de l'AS Roma, l'exporter italià del Sevilla Morgan de Sanctis ha convençut al futbolista bagenc i també la seva família..

jan Oliveras ja és a Roma on serà presentat oficialment aquest cap de setmana. El jugador de Sant Fruitós tenia encara contracte amb el Barça pel que l'AS Roma ha hagut de pagar pel seu alliberament. El club blaugrana ens va fer una primera contraoferta, encara que el cert és que no ha posat facilitats a la seva marxa.

De l'Espanyol al Barça

Ben aviat, els grans dominadors del futbol base català es van fitxar en les habilitats amb la cama esquerra de Jan Oliveras. Abans però, els seus inicis van ser a l'escola del Sant Fruitós, i també va passar pel CE Manresa i pel Gimnàstic on va destacar de benjamí; aquí va venir l'Espanyol a buscar-lo i va destacar en les lligues d'alevins (futbol7). En el segon any en aquesta categoria va guanyar la Preferent amb el club 'perico'. Les grans dots de Jan Oliveras no van passar desapercebudes pel FC Barcelona i després de diversos intents, es va fer amb els seus serveis el primer any d'infantil. Al club blaugrana hi ha estat quatre temporades, les dues d'infantil i dues més de cadet. Aquesta passada campanya, a la Divisió d'Honor, el Barça cadet ha sumat 18 triomfs i un sol empat, en una competició inacabada per la covid-19.