El CE Manresa va anunciar anit la suspensió de l'inici de la pretemporada del primer equip previst per dilluns. La junta directiva i el cos tècnic esperant rebre informació de la reunió que el mateix dilluns tenen prevista els representants de la Federació espanyola de futbol i els presidents de les federacions territorials, entre els el de la catalana, sobre la situació de la pandèmia i els factors a tenir en compte per determinar quan podran començar les competicions estatals no professionals, entre elles la Segona B i Tercera Divisió en futbol, i la Segona B en futbol sala.

Segons un comunicat emès ahir, la RFEF considera que, davant l'evolució de la situació pandèmica de les darreres setmanes, i en especial dels darrers dies, resulta imprescindible una reflexió conjunta sobre com iniciar la nova temporada amb unes garanties sanitàries i jurídiques suficients per a tots els esportistes, club i federacions. Així, dilluns s'informarà de la situació i s'adoptaran les decisions pertinents de com i quan es podran iniciar les lligues.

El CE Manresa lamenta aquesta situació davant l'expectativa que hi havia de començar a treballar sobre el terreny de joc, després de molts mesos d'inactivitat dels jugadors per la crisi del coronavirus.

L'Igualada (Tercera Divisió) i el Manresa FS (Segona B de futbol sala) tenen previst arrancar el dilluns 17 d'agost, és clar, si finalment els és permès.