Amb un avantatge pràcticament definitiu de tres gols de diferència del partit d'anada a Londres (0-3), el Bayern de Munic ja va encarar des de la primera part, una nova victòria sobre el Chelsea, que va arrodonir a la represa (4-1); el còmput global de 7 a 1 és indicatiu de la superioritat alemanya sobre uns anglesos sense pràcticament possibilitats d'accedir als quarts de final de la Lliga de Campions..

Els alemanys dominaven per 2 a 1 al descans després dels gols de Lewandowski, de penal, al minut 9 i Perisic en el 24; abans de la mitja hora de joc va ser anul·lat un gol al Chelsea anotat per Callum Hudson-Odoi per fora de joc d'Abraham en el moment de la passada. Abans d'arribar al descans, el propi Abraham va retallar la diferència fent el 2 a 1, aprofitant un rebuig deficient del porter dels alemanys Neuer. Els anglesos entraven en el partit, però l'eliminatòria la tenien molt lluny.

I encara més lluny ho va tenir després del tercer gol alemany anotat per Tolisso, rematant al fons de la xarxa una centrada de Lewandowski (min 76). Amb tot vist per sentència, el Bayern va poder jugar a pler, anotant un nou gol, com no, obra del golejador Lewandoswki després de rebre d'Odriozola des de la banda dreta; l'alemany va fer gol amb un cop de cap potent, creuat lluny a l'abast de Caballero. En el darrer tram de l'enfrontament, bons minuts dels espanyols Odriozola i Javi Martínez.