? La Juventus de Cristiano Ronaldo ha quedat fora de la Lliga de Campions. El seu equip no va ser capaç d'eliminar l'Olímpic Lió, el que serà rival del Manchester City als quarts de final a Lisboa. L'eliminatòria es va acabar 2 a 2 (pel valor doble del gol d'ahir); a l'anada els francesos van guanyar 1 a 0, i ahir els italians per 2 a 1. Dos penals molt discutits van marcar la primera part. El primer, a favor de l'Olímpic de Lió, que Depay va enviar a fons de la xarxa (min 13), i el segon, per la Juventus, que va anotar Cristiano Ronaldo poc abans del descans (min 44). No va ser-ho ni l'un ni l'altre. Això obligava els italians a la remuntada a la represa. Cristiano Ronaldo va fer l'insuficient 2 a 1 al minut 50.