A la darrera assemblea del CE Manresa, la de la convocatòria d'eleccions, es va anunciar per part de la junta gestora que dos jugadors, Miguel Ángel Luque i Walter Fernández, amb contracte, havien denunciat el club per impagaments a l'Associació de Futbolistes Espanyols (AFE).

Uns dies després, la mateixa entitat blanc-i-vermella va notificar que la comissió mixta de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF i AFE) havia decidit que el club no havia de pagar les mensualitats corresponents als mesos de la crisi de la covid-19 per la inactivitat i que per tant només havia d'abonar el deute del mes de gener i mig març. Semblava que abonant la quantitat corresponent l'afer quedava tancat.

Doncs no és així. Un dels dos implicats, Miguel Ángel Luque, molt molest amb el club ha fet saber a Regió7 que aquest cas anirà als tribunals ordinaris. Segons el futbolista bagenc, «el CE Manresa ha trencat el pacte a què havíem arribat i jo això no ho puc admetre; els meus valors són uns altres. Una paraula donada s'ha de complir. Ha estat una vergonya el que han fet».

Luque ha afegit que «quan les competicions es van donar per acabades al mes d'abril vaig parlar amb el directiu Txema Pulido per veure com podíem solucionar els impagaments, i jo era conscient de les dificultats econòmiques del club. Em donaven allargues però finalment em van comentar que només em pagarien el mes de gener i mig març, de la resta fins al maig, res de res, i que si no hi estava conforme que fes el que volgués. El dia 29 de maig era la data límit per presentar la denúncia, que finalment vaig interposar. Al cap d'unes setmanes el CE Manresa va rebre la carta de la meva reclamació (també la de Walter) i em van començar a trucar a corre-cuita per arribar a un acord, tot i que abans no ho volien; s'havien adonat que s'havien equivocat. Ens reunim el Txema Pulido, el Pere Arévalo i el Manel Villaplana; els vaig fer saber que havien actuat malament però tot i així vaig accedir a perdre gairebé la meitat del deute, d'uns 11.000 euros. Accepten fer-me dos pagaments, un l'endemà de l'acord, que vaig rebre, i un altre al setembre. Llavors va arribar la resolució de la comissió mixta, que entenc que no és una sentència, i s'hi agafen perquè diu que no ens han de pagar els mesos de la covid-19, per tant ens han de fer efectiva una quantitat fins i tot inferior a la primera part del pagament que ja m'havien fet, considerant que el deute ja estava saldat sense haver-me d'abonar l'altra part del setembre. Això quan me n'havien donat la paraula. Davant d'això, estan denunciats a la justícia ordinària. Ja no és pels diners sinó perquè les coses no es poden fer així».

Segons Luque, «aquesta és una junta que fa servir molt el postureig i el que han de fer és pagar els deutes que tenen amb uns jugadors que ho van donar tot per fer una bona temporada a Tercera Divisió, malgrat els entrebancs, com el que es va trobar l'entrenador Andreu Peralta quan es va assabentar que ja havien pactat amb el Ferran Costa per ocupar el seu lloc, i malgrat que la junta ho va negar sempre»

Miguel Ángel Luque ja té una altra destinació per a la temporada que ve, el CF Igualada: «Tenia diferents ofertes però em va trucar el president del CF Igualada, el Francesc Jorba, i em va donar a conèixer la seva idea de club i la seva estructura i vaig quedar fascinat. No m'ho esperava, i això que he estat en clubs importants. No em va costar decidir-me a ajudar-los a créixer. Em van convèncer».