L'italià Maurizio Sarri ha estat destituït com a entrenador de la Juventus, després de l'eliminació de l'equip, dijous, en els vuitens de final de la Lliga de Campions davant l'Olympique de Lió, segons va comunicar el club torinès en un comunicat: «La Juventus anuncia que Maurizio Sarri ha estat rellevat del seu lloc com a tècnic del primer equip. El club li agraeix haver escrit una nova pàgina de la història del Juventus, amb el novè 'scudetto' consecutiu, la culminació d'una història personal que l'ha portat al capdamunt del futbol italià», assenyala l'entitat transalpina. Cal recordar que divendres, en la tornada dels vuitens de final de la Champions, la Juve va superar l'Olympique de Lió per un insuficient 2 a1 (a l'anada, 1 a 0 per als francesos), amb dos gols de Cristiano Ronaldo, un d'ells, el primer, de penal.

El tècnic napolità Maurizio Sarri, de 61 anys, va recalar a la Vecchia Signora el juny del 2019 -després de desvincular-se del Chelsea-, i en els seus 50 partits al capdavant de l'equip ha aconseguit 34 victòries, 9 empats i 7 derrotes. L'eliminació de l'equip aquest divendres a les mans de l'Olympique de Lió ha precipitat el seu acomiadament.

El lloc de Sarri serà ocupat per l'exjugador Andrea Pirlo. Ell havia tornat a la Juve per fer-se càrrec del filial, però al final, en una operació exprès va accedir a portar el primer equip.