El balsarenyenc Guillem Farrés i els seus companys de l'equip RFME MXJunior Team, David Braceras i Gerard Congost, han aprofitat l'aturada del Campionat d'Espanya de Motocròs per entrenar-se i treballar intensament a Bèlgica. Cal tenir en compte que la tornada a la competició serà el 6 de setembre a Turquia, on es farà una prova de l'europeu EMX 125.

L'equip F4E Gas Gas ha posat a disposició de la Federació Espanyola de Motociclisme la seva seu, on els tres pilots aprenen a ser autosuficients. Entre els tres hi ha molt bon ambient, són amics i s'ajuden i es preparen junts. Els entrenaments físics els han combinat amb la seva participació en dues carreres de sorra, a Holanda, amb gust internacional a Arnhem, circuit nou on mai havien estat, i Axel, traçat que sí que coneixien. Precisament a Axel , Guillem Farrés va aconseguir la victòria en les dues mànegues.

El mànager de l'equip, Paco Rico, ha comentat que «hem planificat aquestes setmanes a Bèlgica incloent-hi dues curses internacionals a Holanda. La finalitat de participar en aquestes proves no és altra que seguir aprenent a la sorra i provar coses noves. Aquestes carreres, els pilots se la prenen com a part de l'entrenament setmanal en què et pots equivocar prenent decisions sense tenir la pressió d'aconseguir un resultat final. Tot i que no és un europeu ni de bon tros, és veritat que sí que hi ha un molt bon nivell. En el dia a dia els pilots han treballat molt bé, ja no només a la pista sinó també en la part física. M'agradaria agrair a la RFME l'oportunitat que ha brindat a aquests joves pilots; i també a ells tot el seu treball, que ha fet fàcils aquests dies fora de casa. Poder disposar de mecànics cada dia, d'instal·lacions per treballar físicament i del complex per viure ha estat molt important».