L'Inter de Milà es va classificar per a les semifinals de l'Europe League després de vèncer per 2 a 1 al Bayer Leverkusen.

L'equip d'Antonio Conte és un dels grans favorits per emportar-se el trofeu i Romelu Lukaku un dels millors davanters de la competició. El jugador belga va dominar el partit amb el seu característic joc d'esquena a la porteria contrària i va aconseguir que l'Inter superés sempre la pressió del conjunt alemany.

Tot i un bon inici del Leverkusen els de Conte van ser molt més contundents en atac i van marcar en les dues primeres ocasions que van tenir en deu minuts. El migcampista italià Barella va marcar el primer gol després d'una gran jugada col·lectiva on Lautaro Martínez va participar de forma decisiva amb una deixada d'esperó deliciosa. Finalment, Barella va definir amb un xut ras al pal llarg del porter amb l'exterior del peu dret. Poc després Lukaku va marcar el segon pels italians en una jugada que va condensar les virtuts del davanter belga: força i intel·ligència. Dins l'àrea és gairebé imparable si rep amb la posició guanyada, i Tapsoba, el central dret del Leverkusen, no va saber aturar-lo.

El partit semblava encarrilat, però la perla dels alemanys, Kai Havertz, va marcar tres minuts després aprofitant que la defensa de l'Inter es va mostrar poc contundent. A la segona meitat l'Inter es va mostrar superior, i va exhibir el seu potencial tot i que va estar erràtic fins al final de cara a porteria. El somni europeu de l'Inter d'Antonio Conte continua viu i espera rival a les semifinals.