Les proves PCR a què es van sotmetre dilluns els futbolistes de l'Espanyol han determinat l'existència d'un positiu asimptomàtic per coronavirus a la plantilla, sense concretar si és un jugador, tècnic o col·laborador vinculat a l'equip , tal com ha informat avui dimarts el club a través dels seus canals oficials.

Segons el comunicat de l'Espanyol, l'únic cas positiu és asimptomàtic. A més, aquest ja hauria estat aïllat al seu domicili, seguint el protocol marcat per Laliga. D'altra banda, tal com ha informat 'Onda Cero', el cas positiu és un futbolista de la primera plantilla, un extrem no confirmat pel club.

L'entitat catalana, a més de realitzar les proves físiques i mèdiques per iniciar la preparació de pretemporada, va sotmetre a tots els components de la plantilla blanc i blava, jugadors i cos tècnic, a un test PCR i proves serològiques per determinar si estaven infectats per la malaltia.

El positiu per coronavirus obligarà que tots els components de l'equip se sotmetin aquest dijous a noves proves PCR. Fins que no s'obtinguin els resultats d'aquest segon test, els entrenaments s'han de fer de forma individualitzada.