El primer ministre portuguès, António Costa, espera que la fase final de la Champions League a Lisboa es desenvolupi de manera "segura" a partir d'aquest dimecres.

La capital de Portugal acollirà el torneig des dels quarts de final d'ara endavant, a causa de la pandèmia de coronavirus. Costa ha dit aquest dimarts a agències de notícies internacionals que ser amfitrió de l'esdeveniment serà "un gran honor" per al seu país, i ha promès que les mesures imposades garantiran la seguretat i salut dels jugadors, els funcionaris i la població local.

Tots els partits es juguen a porta tancada, i totes les plantilles realitzen test de Covid-19 amb freqüència de camí a la final del 23 d'agost a l'Estadio da Luz.

Preguntat si estava trist pel fet que el seu compatriota Cristiano Ronaldo no jugui, ja que la Juventus va ser eliminada la setmana passada, Costa ha dit: "Crec que que el meu dolor és tan gran com el de qualsevol afeccionat al futbol".

"Cristiano Ronaldo és el millor o almenys un dels millors futbolistes del món. No poder veure'l jugar és trist per tot aficionat al futbol", ha dit Costa.