Després d'haver d'ajornar-se per la infecció per covid-19 que va afectar 28 integrants del CF Fuenlabrada, entre jugadors i membres del cos tècnic, avui es disputen els partits d'anada de la primera eliminatòria de les fases d'ascens a Primera Divisió.

El duel que protagonitzaran el Girona FC, suposa un enfrontament fratricida entre dos jugadors bagencs: el veterà davanter vilomarenc Jonathan Soriano, jugador del Girona, i el prometedor lateral esquerre manresà Iván Martos, membre de l'equip andalús. Per tant, un dels dos, després de la disputa del partit de tornada, diumenge, a l'estadi dels Jocs Mediterranis (19 h), afrontarà l'eliminatòria decisiva contra el guanyador de l'Elx CF- Reial Saragossa.Oriol Rosell, subcampió als EUA

D'altra banda, la nit de dimarts a dimecres es va disputar la final de la Major League Soccer (MLS) nord-americana, que va enfrontar el favorit Portland Timbers amb l'Orlando City del puig-reigenc Oriol Rosell. L'equip d'Oregon es va imposar (2 a 1). Rosell va ser titular amb l'equip de Florida.