A 90 minuts el format beneficia el FC Barcelona, és un equip amb més experiència a les cames i això és molt important en aquest tipus de partits. Tenir la capacitat de poder gestionar els moments de partit, d'entendre'ls. Això ho fa l'experiència.

Un altre argument a favor del Barça és un que crec que molta gent hi està passant per sobre. El millor XI que pot treure el Barça és, com a mínim, igual que el del Bayern en termes de qualitat. Inclús millor, perquè el factor de tenir Leo Messi sempre marca la diferència. Però no podem obviar el talent que té el Barça en plantilla. A vegades tendim a oblidar-ho.

Un dels punts forts del Bayern pot facilitar la vida al Barça. La pressió dels alemanys és boníssima, molt intel·ligent, però crec que aquest Barça prefereix que el vinguin a buscar a dalt en comptes de trobar-se un bloc a baix. Setién treballa la sortida de pilota i ara és bastant millor que fa uns mesos. L'estructura del Barça aquí és forta i això li pot permetre trobar Messi. El Barça treu millor la pilota que atacant en l'últim terç. Com vam veure davant el Nàpols, el Barça té greus problemes quan es troba rivals que regalen les primeres passades, perquè no té verticalitat ni agressivitat en els moviments, és tot previsible. Però si el rival pressiona i regala espais a la seva esquena, les conduccions de De Jong i Messi amb els tocs de qualitat de Griezmann poden fer canviar el guió.

Un altre factor important a tenir en compte són les lesions que té el Bayern. La baixa de Pavard, el lateral dret titular, s'agreuja perquè implica traslladar Kimmich al sector dret, de lateral, i el Bayern perd el seu millor migcentre. A més, Boateng arriba tocat i el Bayern no té garanties de qualitat allà. Tant si juga Javi Martínez com si ho fa Niklas Süle, l'equip de Flick perd qualitat. Tampoc Boateng em sembla un central de màximes garanties, per tant, el Barça, si ataca bé aquella zona, pot trobar un argument de pes per intentar tombar el partit cap a la seva banda.

I l'últim és Leo Messi. És un argument de pes per si mateix. El Bayern no el podrà frenar si Leo es mostra encertat com en el partit davant el Nàpols. A més, la posició que Messi pot atacar és justament la més dèbil dels alemanys, que si pressionen com ho solen fer poden generar espais molt clau on Leo Messi pot fer molt de mal. Pot ser el seu partit.