E l Bayern s'enfrontarà a un equip que no pressiona de manera gaire agressiva, i quan ho fa és de manera poc coordinada. Però és que el Barça tampoc és un equip que replegui bé, com podria fer-ho l'Atlètic de Madrid, sinó que es queda una mica en terra de ningú, i aquesta situació pot afavorir els muniquesos perquè els pot regalar una sortida de pilota més coordinada i amb més temps i espai per actuar. I el Bayern és un equip molt coordinat i àgil movent la pilota.

Lligat al primer punt, el Bayern és un dels equips que més bé juga entre línies. Té futbolistes que es mouen en aquelles zones de manera molt dinàmica, com Müller, i això és una de les coses que més mal poden fer al Barça, sobretot a la zona de Sergio Busquets. El de Setién és un equip que no cuida gaire les transicions defensives, i és en aquell interval on els blaugrana pateixen més. L'equip alemany és un conjunt que transita molt ràpid i, a més, ho fa amb intel·ligència.

Per activar els futbolistes que es mouen en aquestes zones el Bayern té jugadors com Thiago o Kimmich, dos dels millors passadors del continent, però a més suma centrals de molta qualitat amb la pilota als peus, sobretot David Alaba, que té una passada en llarg privilegiada i és capaç de trobar el company més allunyat. Si el Barça no pressiona, els alemanys ho tindran molt fàcil per progressar i connectar passades amb els jugadors més perillosos, com Müller o els extrems, que són ràpids i elèctrics.

El Barça és un equip que regala situacions de gol, és poc fiable i tendeix a desconnectar-se. Ja ho vam veure contra el Nàpols, on l'equip de Setién va concedir un parell d'ocasions molt clares als primers minuts. Això davant el Bayern pot ser un error mortal perquè els de Flick tenen moltíssima qualitat. Ja ha demostrat que en aquest tipus de situacions el conjunt alemany té un poder incontestable, només cal mirar els números de Lewandowski, que són espectaculars. Però no només individualment, sinó que col·lectivament és un equip molt ben treballat, que enfoca els seus futbolistes perquè puguin arribar dins làrea amb possibilitats de rematar. Parlem de Müller, qui està jugant una temporada meravellosa, Gnabry, que és un extrem molt ràpid i amb molta pólvora, o un jugador tan perfil Bayern com Leon Goretzka, que sempre arribant des de segona línia és capaç de carregar l'àrea del rival i acabar condicionant la jugada. El Bayern és molt difícil que perdoni. Davant algun regal del Barça segur que castigarà, i el FC Barcelona és un conjunt propens a regalar alguna situació de gol al rival. Allà pot estar el partit.