Quique Setién, entrenador del Barcelona, ha sorprès en la roda de premsa prèvia al partit d'aquest divendres contra el Bayern de Munic en els quarts de final de la Lliga de Campions al declarar que el davanter francès Ousmane Dembélé, que no disputa un partit oficial des del 27 de novembre a causa de les lesions, "podria tenir alguns minuts".

"Arribem bé al partit. És el partit que estem esperant. Sabem del potencial del rival i de la capacitat que té per fer el que fa tan bé, però nosaltres també som un equip extraordinari", ha explicat Setién.

"Per això serà un partit igualat i amb alternatives. Nosaltres tenim moltes coses a dir en aquest partit", ha afegit.

Segons Setién, la clau del partit serà "posseir la pilota" perquè els permetrà haver de defensar-se "menys temps sense ella. "I això és rellevant tenint en compte el potencial ofensiu del Bayern", ha precisat.

Preguntat per les declaracions de Karl-Heinz Rummenigge i Lothar Matthäus, els qui donen com a favorit al conjunt bavarès, Quique Setién ha respost que "la motivació ja és intrínseca al Barcelona i les declaracions que puguin donar-se no tenen a veure amb el que passi al terreny de joc".

A més, ha admès haver-se "plantejat moltes coses per a l'alineació". De tota manera, ha considerat que "el dibuix tàctic de vegades no és tan important. L'important és intentar conservar la pilota i fer mal al Bayern en la major mesura possible".

"Està per veure si podrem sortir de la pressió del Bayern mitjançant la possessió de la pilota, una cosa que se'ns dóna bé. Si superes aquesta pressió alta els pots fer molt de mal. Però no hi haurà un dominador clar i la clau serà l'efectivitat de cara a la porteria ", ha opinat.

Finalment, ha valorat que "Lewandovski és un gran futbolista, però no està a l'altura de Leo Messi per molt que estigui en un grandíssim moment i molt ben assistit pels companys que té al volta