El Bayern va ridiculitzar a un Barça indefens amb un 2-8 inapel·lable que va tornar a fer presents els fantasmes europeus del conjunt blaugrana de les últimes temporades.

En la primera part el Bayern va posar les coses molt difícils al Barcelona i en el minut 31 ja vencia per un contundent 1-4 (Müller per partida doble, Perisic i Gnabry) a causa de la seva implacable efectivitat davant la porteria rival, d'una defensa blaugrana frèvola i de les constants pèrdues dels de Quique Setién en la sortida de la pilota.

Així i tot, el Barcelona va gaudir de diverses ocasions de gol per tal d'evitar que el resultat fos tan definitiu en la mitja part. Però ni Suárez en un mà a mà davant el porter ni Messi després d'una gran jugada individual van aconseguir perforar la meta de Neuer, qui sí que va ser batut pel seu company Alaba en buidar de manera defectuosa un centre d'Alba.

L'esperança va tornar en el minut 56, quan una retallada de Suárez davant Boateng el va deixar només dins de l'àrea per afusellar a Neuer i retallar distàncies. Però el sentiment va durar poc.

En el 63, Alphonso Davies es va inventar una jugada extraordinària per la banda esquerra que va deixar retratat a Semedo i va cedir la pilota a Kimmich perquè tan sols l'hagués d'empènyer per a fer el cinquè. En el 82, Lewandovski va posar el sisè amb una rematada de cap i Coutinho, cedit pel Barcelona al Bayern, va culminar la golejada amb el setè i el vuitè en el 86 i el 89, respectivament.