El Bayern és un equip poderosíssim carregant l'àrea rival. Jugadors com Lewandowski, Müller i Goretzka busquen constantment el punt de penal per aprofitar les internades dels laterals i els extrems. A més, sempre generen superioritat a la banda, i el FCB haurà d'estar molt atent per intentar frenar el ritme de joc del Bayern, que és vertical i agressiu en fons i forma. Per contrarestar la superioritat exterior del Bayern, Setién podria optar per sacrificar a Griezmann i col·locar quatre mig campistes en rombe, com ja ha fet en més d'una ocasió.

L'equip de Flick és molt ric en variants i és un dels conjunts més atractius que hi ha a Europa. Tot i així, el Bayern concedeix força ocasions quan la pilota aconsegueix arribar a l'esquena dels mig centres (Thiago i Kimmich). Tant Boateng, a qui Messi va deixar assegut de manera poètica fa cinc anys, com Alaba són dos centrals que pateixen en l'1x1, millors cor-regint (Alaba) o tancant l'àrea (Boateng) que desxifrant el joc entre línies. El Barça, si connecta amb Messi en aquella zona, pot fer mal.

Són dos dels millors jugadors del Bayern. I sense cap mena de dubte dos dels més capacitats per dinamitar la dèbil estructura defensiva dels blaugrana. Robert Lewandowski és el màxim golejador i l'estrella més coneguda del Bayern, però el cervell és Joshua Kimmich. L'alemany és un dels millors mig centres del món, un futbolista excepcional que domina el ritme de partit i té la lectura i la tècnica suficients per interactuar amb el joc en diferents estadis. Haurà de jugar de lateral dret. Alphonso Davies és el lateral esquerre titular i una tortura per als rivals. És potentíssim, incansable i autosuficient. El Barça haurà de tancar la banda dreta de la seva defensa si no vol que Davies faci el partit de la seva vida.

L'holandès és tan bo que pot jugar en diferents rols i posicions. I normalment el lloc i les pautes que segueix quan juga marquen el camí triat pel tècnic. Davant el Nàpols, Frenkie De Jong va ser dels millors partint com a interior esquerre però lateralitzant la seva posició, va veure el partit sempre de cara i amb capacitat per baixar a demanar la pilota a la zona del 5. Un partit que demostra el potencial i nivell reals de De Jong. Davant el Bayern serà clau veure on el situa Setién.