El Girona va assolir un valuós triomf en el debut a les fases d'ascens a Primera Divisió. El trentè gol de la temporada de l'uruguaià Stuani va donar a l'equip català la victòria en el partit d'anada de la primera eliminatòria davant l'Almeria.

, amb la complaença del seu oponent, però les millors ocasions del primer acte van correspondre als visitants.

Al minut 9 de la represa, un magnífic servei a l'espai de Borja García, va permetre a Samu Sáiz assistir a Stuani, qui va sentenciar el triomf.

El Leipzig elimina l'At. de Madrid

En el segon partit dels quarts de final de la Lliga de Campions, el Rasen Ballsport Leipzig va sorprendre l'Atlètic de Madrid de Diego Pablo Simeone (2 a 1) i el va deixar fora de les semifinals de la màxima competició continental. Així, l'equip dirigit per Julian Nagelsmann s'enfrontarà dimarts al PSG de Neymar (21 h).

El migcampista egarenc de l'equip alemany Dani Olmo va donar avantatge al Leipzig (minut 51). Joao Félix va empatar (min 71) en transformar un penal, però el nord-americà Tyler Adams va segellar la inesperada victòria germànica.