El FC Barcelona ha anunciat aquest dimarts que ha arribat a un acord amb el seu secretari tècnic, Éric Abidal, per rescindir el contracte que unia les dues parts, de manera que l'exdefensa francès no dissenyarà el projecte esportiu de la temporada que ve.

Si dilluns era el propi Abidal qui comunicava a l'entrenador del primer equip, Quique Setién, la seva destitució després del desastre de Lisboa (2-8 contra el Bayern de Munic en els quarts de final de la Lliga de Campions), aquest dimarts ha estat el propi exfutbolista blaugrana qui deixava de pertànyer a l'entitat blaugrana. "El club expressa públicament el seu agraïment a Éric Abidal per la professionalitat, el compromís, la dedicació i el tracte positiu i proper que ha mostrat sempre cap a tots els estaments que conformen la família blaugrana, i li desitja sort i èxits en el futur", afirma el FC Barcelona en un breu comunicat.

Abidal, per tant, no seguirà al capdavant de la secretaria tècnica dos anys després de rellevar al capdavant de la mateixa Roberto Fernández, que al seu torn va substituir Andoni Zubizarreta.