N eymar Jr és la individualitat que està per sobre de tots i de qualsevol pla. És igual si el Bayern està jugant molt bé, o si Flick ha encertat amb el plantejament. És un jugador que, si agafa la pilota, et canvia la pel·lícula per complet. Condiciona els tres carrils de l'atac de forma indiferent, té massa talent perquè li puguis negar una sortida. Ara mateix, crec que és el jugador que està per sobre de la final, si té el dia no el pots aturar.

A més, va molt relacionat amb la segona individualitat que penso que pot marcar la final, que és l'opció de comptar amb Benjamin Pavard. Si el Bayern pot disposar del francès per jugar al lateral dret i així fer tornar Kimmich al migcentre, guanya moltíssim. Estaran més a prop de poder competir amb el PSG, perquè Neymar atacarà aquell sector amb Mbappé, i Pavard és un gran defensor. Kimmich, en canvi, pot patir molt si els francesos carreguen pel seu carril, seria una bona manera de desconnectar-lo del joc. Al Bayern li està costant moltíssim controlar la transició defensiva, i això davant un equip que té Neymar i Mbappé pot ser mortal.

A hores d'ara, el talent i la capacitat creativa de Neymar Jr no tenen resposta. El Bayern de Flick té davant seu un repte enorme. Haurà de vigilar molt el retorn defensiu si vol sortir viu davant Neymar i Mbappé.