La participació del triatleta del Club Natació Minorisa Miqui Riera al campionat d'Espanya de la categoria cadet, que es va disputar ahir a Pontevedra, conjuntament amb els estatals júnior, no va poder ser més reeixida. L'especialista manresà va completar una gran actuació i va signar una meritòria tercera posició final.

De forma excepcional, a causa de la crisi sanitària generada per la covid-19, la prova de la categoria Súper Sprint, que consisteix a nedar 750 m, recórrer 10 km en bicicleta de carretera i finalitza amb una cursa atlètica de 2,5 km, es va disputar en la modalitat de contrarellotge individual.

Miqui Riera va acabar en 9a posició la prova de natació. Tot seguit, va assolir la millor marca en el circuit ciclista, un fet que li va permetre iniciar la prova atlètica ocupant la primera posició virtual. Finalment, va signar el tercer lloc, amb una marca de 36' i 17'', a només quatre segons del segon, Andrés Prieto, i a 12 del nou campió estatal, Miguel Guzmán.