Un rebuig defensiu executat sense la necessària contundència i sis ocasions de gols malbaratades davant de la porteria de Friederike Abt van impedir al primer equip femení del FC Barcelona classificar-se per disputar la segona final consecutiva de la Women's Champions League, la màxima competició continental. Les jugadores dirigides per Lluís Cortés van cedir davant del campió de la Bundeslliga (1 a 0) tot i mostrar-se superiors al potentíssim i competitiu equip alemany.

L'equip entrenat per Stephan Lerch només va dominar el tram inicial del partit, fins que Jennifer Hermoso va servir un intel·ligent servei en profunditat a Alexia Putellas que la davantera no va poder controlar per ben poc (min 5).

Quatre minuts després, Asisat Oshoala va errar la primera ocasió blaugrana. La jugadora nigeriana va culminar amb un xut al lateral de la xarxa una bona jugada trenada amb Mariona Caldentey. Al minut 14, l'àrbitre hongaresa no va assenyalar com a penal unes evidents mans dins de l'àrea d'una defensa del Wolfsburg.

Asisat Oshoala (min 36) i Caroline Graham Hansen (min 41) van disposar de dues immillorables ocasions per avançar el seu equip al marcador. Oshoala va rematar per sobre el travesser una gran assistència de Graham Hansen i, després, la davantera noruega va fregar el pal dret de la porteria d'Abt amb el seu xut.

A la represa, després que Sandra Paños es lluís per evitar que una centrada desviada per Mapi León es convertís en el primer gol de les alemanyes, es va mantenir el domini blaugrana. Tot i això, un deficient refús defensiu (min 58) va provocar una successió d'errades que van culminar amb el gol de Fridolina Rolfo (min 58).

El Barça va intensificar la seva ofensiva i Mariona Caldentey hauria pogut reequilibrar el marcador gràcies a una gran jugada de Jennifer Hermoso, però la seva rematada va fregar el travesser (min 65). La madrilenya (min 80) no va poder rematar a l'àrea de gol una centrada des de la dreta i Aitana Bonmatí (min 84) va efectuar un difícil xut a la mitja volta que es va enlairar massa. Va ser l'última oportunitat de les blaugrana.