El nou secretari tècnic del FC Barcelona, Ramon Planes, ha assegurat avui dimecres que el club treballa en el pròxim projecte esportiu pensant que Leo Messi es quedarà per seguir liderant l'equip.

"No contemplem una sortida de Leo. La nostra idea és seguir treballant per construir un equip guanyador al voltant del millor jugador del món, del millor de la història", ha manifestat Planes en la presentació de Francisco Trincao com a nou jugador del conjunt blaugrana.

El substitut d'Eric Abidal, a qui el president, Josep Maria Bartomeu, ha deixat sol avui representant l'entitat, ha explicat que "el club està dedicant moltes hores a fer un treball intern per buscar la millor solució per al Barça i per a Leo".

"A Leo se li ha de tenir un respecte enorme. Ha donat moltíssim al Barça. El Barça i ell són un matrimoni que s'ha donat molt i que ha donat moltes alegries a l'afició", ha destacat Planes, que ha defensat que "no hi ha cap divisió en absolut "a la junta directiva a l'hora de valorar si el crac argentí ha de seguir o no.

"Qui entengui una mica de futbol vol tenir en Leo al seu equip i gaudir-ne", ha apuntat el secretari tècnic, que s'ha mostrat optimista sobre el Barcelona que ve, encara que Messi hagi decidit que ja no vol formar part d'ell.

"Estic convençut que el futur que ens ve és positiu. El Barça s'ha reconstruït moltes vegades els últims anys, i ha tornat sempre amb més força", ha sentenciat.