Victòria contundent del Manresa FS en el primer amistós de la pretemporada a la pista del Manlleu, de Divisió d'Honor catalana.

Com era d'esperar, els de Sito Rivera van portar el control del partit des del primer moment gràcies a una molt bona pressió avançada i un joc ràpid i dinàmic. El Manlleu esperava tancat mentre els manresans movien la pilota. L'estratègia va jugar-hi un paper important, amb dos gols en el primer temps. El primer gol va arribar després d'una jugada d'estratègia, així com el quart. Cal destacar la gran definició de Corvo en el 0-2 després d'una gran vaselina. Un altre dels gols dels de Rivera va arribar després d'una gran pressió col·lectiva. El primer temps va ser un exercici de superioritat.

El segon temps, però, no va ser igual. El cansament es va notar i el matx es va reprendre amb moltes indecisions i pèrdues de pilota. Al final es va acabar imposant la superioritat física i tècnica dels de Sito Rivera, que van tancar el partit amb una golejada, aprofitant la pressió per recuperar i marcar. Després de mesos d'aturada la imatge dels de Rivera ha estat notable. Queden moltes coses per millorar, però la represa futbolística ha estat més que positiva.