L'estrena del renovat projecte esportiu del Centre d'Esports Manresa va permetre descobrir un equip que s'identifica amb les característiques anunciades pel tècnic Ferran Costa: intensitat, verticalitat i gosadia ofensiva.

Els blanc-i-vermells van signar un meritori empat a dos contra un poderós FC Terrassa. Els locals van crear més ocasions de gol que el seu oponent i van merèixer vèncer, tot i que els penals van decidir que el Trofeu Festa Major de Manresa viatgés cap al Vallès (2 a 4).

El migcampista Álex Fernández va contrarrestar el bon inici dels manresans en marcar el 0 a 1en la primera rematada a porteria dels visitants. El capità egarenc va sorprendre Marc Vito amb un xut llunyà i ajustat a la base del pal.

Aquesta adversitat va esperonar els blanc-i-vermells i Izan Checa va reequilibrar el marcador amb un increïble xut creuat a l'escaire superior esquerre de la porteria de Xavi Betrán. Noah (min 23) va poder capgirar el resultat, però Marc Torres va aprofitar una enverinada centrada rasa de Salva (min 35) per tornar a donar avantatge al FC Terrassa (1 a 2).

Una gran jugada de Franco Nántez va permetre a Jordi García empatar a l'inici d'una competida i intensa segona part en què ambdues formacions van crear tres clares ocasions de gol més.