L'Igualada Rigat jugarà demà, a dos quarts de set de la tarda i contra el Noia, que va superar el Manlleu per faltes directes, una de les semifinals de la Lliga Catalana després de superar ahir un Calafell molt combatiu.

La primera meitat va veure més efectivitat de l'Igualada. Tot i que el Calafell posava a prova Elagi Deitg, va ser Bars qui va colpejar primer en introduir una bola que li havia quedat alta. Set minuts més part, penal sobre Ton Baliu i el mateix Bars situa el 0-2. Els anoiencs van disposar de contres per ampliar la diferència, tot i que és cert que els pals, a xuts de Torné i Xaus, i un gran Deitg van evitar que es reduís la distància.

La represa va ser molt tensa. Àngel Rodríguez va reduir la distància amb un xut llunyà que va desviar en pròpia porta Baliu, però el mateix capità va assistir Yeste en una contra de llibre per a l'1-3. Tot i això, un penal a favor de l'equip del Baix Penedès va permetre el Calafell anotar el 2-3 i pressionar, però Pla va sentenciar a porta buida a l'últim segon.