Segon partit en quaranta-vuit hores per al Baxi Manresa a la Lliga Catalana de bàsquet. Els bagencs juguen avui, a partir de les 16.30 hores (Esport3) contra el Joventut en el partit pel tercer lloc del torneig. Tots dos conjunts van perdre els respectius enfrontaments de divendres, els manresans contra el Barça (92-82) i els badalonins davant del MoraBanc Andorra (77-75).

Aquest serà el primer dels dos partits que ha d'enfrontar tots dos conjunts en una setmana, ja que hi ha previst un altre xoc dissabte que ve al Nou Congost, l'últim per al Baxi abans de començar la Lliga Endesa.

El duel d'avui serà un més de preparació de pretemporada, fase en la qual els verd-i-negres han perdut contra el València, el Barça i el MoraBanc Andorra i els manresans han derrotat l'UCAM Múrcia i els andorrans i van caure contra els blaugrana. El Joventut, reforçat amb elements de categoria com Ferran Bassas, Pau Ribas, Ante Tomic o Vladimir Brodziansky, tornarà a posar a prova un Baxi en què divendres no va jugar l'estonià Janari Joesaar.