El ciclista francès Nans Peters (AG2R La Mondiale) s'ha imposat aquest dissabte en la vuitena etapa del Tour de França, disputada entre Cazères-sud-Garona i Loudenvielle sobre 141 quilòmetres, mentre que el britànic Adam Yates (Mitchelton-Scott) ha aconseguit retenir el mallot groc.

El de Genoble, de 26 anys, ha aconseguit desmarcar-se del rus Ilnur Zakarin (CCC Team), el seu company en l'última escapada del dia, mancant menys de 30 quilòmetres de meta. Després de coronar en solitari el Col de Peyresourde, ha afrontat amb més tranquil·litat els últims deu quilòmetres de descens i ha entrat en solitari a la meta de Loudenvielle, afegint aquesta victòria al triomf d'etapa al Gir d'Itàlia 2019.

Aquest diumenge es disputarà la novena etapa, segona als Pirineus, entre Pau i Laruns sobre 153 quilòmetres, en la qual es repartiran els ports de l'Hourcère i Soudet abans d'afrontar les empinadísimas pujades que porten al cim del Col de Marie Blanque; des d'allà, posaran rumb a Laruns. El dilluns arribarà la primera jornada de descans.