El pilot pierenc Toni Bou sembla que no s'ha vist afectat pels mesos sense competir i va arrencar ahir amb una victòria el Mundial a l'aire lliure d'enguany, a l'estació francesa d'Isola 2.000. L'anoienc va aconseguir el triomf en la primera de les dues curses que s'han de disputar aquest cap de setmana basant-se en una gran regularitat i obtenint una gran diferència respecte dels seus màxims adversaris.

Bou va acumular només sis punts de penalització en una cita en què els jutges van haver d'anul·lar la primera de les tres voltes que s'havien de fer per una errada en el cronometratge. En el segon gir només va penalitzar un cop i en el segon, tres. Els altres dos punts van arribar per temps. La segona posició va ser per a Jaime Busto, amb 11 punts, i la tercera per a Jeroni Fajardo, amb 14. L'habitual màxim rival de Bou, Adam Raga, només va poder ser quart, amb 20.

Bou va admetre que «ha estat un dia força estrany. Tornar a competir després de tants mesos ha estat complicat i ha estat dur mentalment perquè hem acabat la cursa tard i costava mantenir el ritme. Ara venen moltes curses seguides i això ho converteix en més difícil, però estic content».