El Manresa FS va deixar escapar, cinc segons abans del final del partit, la victòria en el seu segon partit de pretemporada, després de la victòria a Manlleu de dissabte passat per 2-10. Els homes de Sito Rivera van dur la iniciativa més minuts en el marcador en un duel que va tenir una intensitat elevada quant a ritme tenint en compte el moment poc avançat de la pretemporada en què es troben les formacions.

El Manresa va disposar de més oportunitats, però no va estar prou fi a l'hora d'aprofitar els tres contra un que generava. Nil va avançar el seu equip a la primera part i, després de l'empat de Pove, ja a la segona, semblava que el gol de Muñoz faria viatjar el triomf al Bages, fins que una errada en la sortida de pilota, cinc segons abans del final, va costar l'empat.

El Manresa FS tornarà a jugar aquest dimarts, en duel a porta tancada al Pujolet, contra el Caldes i el cap de setmana vinent disputarà un triangular a la pista del Nàstic de Tarragona contra l'Hospitalet Bellsport i el Salou.