El MoraBanc Andorra es va treure l'espina de l'any passat, en què va caure per un bàsquet de Brandon Davies en l'últim segon de la final de Badalona, i va derrotar el Barça, al Palau Blaugrana, per un sol punt en la final d'enguany (84-85), un partidàs que dona el segon títol als del Principat.

El duel va ser igualadíssim. Els visitants no van disposar de Jelínek, ni de Paulí, i a més se'ls va lesionar Sy, a part de la baixa ja sabuda de Diagne, però no van permetre en cap moment que el Barça s'escapés, malgrat els 28 punts de Mirotic.

Semblava que el Barça trencava l'enfrontament quan es va escapar de set punts (65-58) a l'inici de l'últim període, però l'Andorra es va agafar a l'encert increïble de Senglin per arribar a un final ajustat. Amb empat a 80, Calathes va anotar, però Senglin va fer un triple. Tot seguit, Abrines va fer un safata a 9,5 segons, però una falta de Mirotic va donar dos tirs lliures a Tyson Pérez, que no va fallar, a 7,7. En l'últim atac, Heurtel va disposar d'un triple obert, però va errar un tir clar.