? Entre els amistosos d'aquests dies destaca el triomf del Solsona (Primera Catalana) al camp del Balaguer (1-2). Rafa Pérez va marcar els dos gols solsonins als minuts 59 i 87; els locals van retallar diferències en temps de descompte amb un gol d'Edu Raya. De Segona Catalana, el Joanenc va caure a casa amb el San Mauro (1-2) després de jugar la segona part en inferioritat numèrica (dijous havia superat el Cardona per 5 a 1); el Gironella va desfer-se del Fruitosenc per 5 a 2 i l'Avià es va imposar al Pradenc per 1 a 3.El Berga va caure amb el juvenil A de la Damm per 0 a 1 i la Pirinaica va derrotar l'Atlètic Júnior per 2 a 1. L'Òdena va caure amb el Navàs per 2 a 3 i el Calaf va superar el Juneda per 2 a 1. Altres resultats, Anoia, 2-Abrera, 3; Callús, 1-Cardona, 1; Masquefa, 0-Montserrat Igualada, 3; Artés, 1-Calders, 0; Collsuspina, 0-Puig-reig, 7; Moià, 6-Viladecavalls, 4, Castellnou, 1-Sant Pau, 1; Carme, 3-Fàtima, 2; Torre Claramunt, 3-Anoia, 5; Sant Feliu de Codines, 2-Pirinaica B, 2; Artés, 3-Avinyó, 1; i Callús, 0-Joanenc B, 3.